Elservice och elinstallationerElservice och elinstallationer i Tyresö

–>

Vi hjälper till med både elservice och elinstallationer

Hos oss på Günthers Elektriska, så hjälper vi alla med det allra mesta inom el. Vi har en mycket omfattande erfarenhet och kunskap inom el och vi hjälper samtliga som efterfrågar vår hjälp med elservice och elinstallationer i Tyresö. En av våra viktigaste prioriteringar av vårt arbete innefattar att vara så noggranna och metodiska som möjligt, när vi utför vårt arbete. Vidare så tycker vi att det är väldigt viktigt att alla kunder verkligen blir nöjda både med vårt arbete och med den kundservice som vi ger dem. Av den här anledningen, så försöker vi i möjligaste mån anpassa vårt arbete efter kundens behov och hans eller hennes förutsättningar och önskemål. Så oavsett om du vill få hjälp med elinstallationer av nya system eller elservice i Tyresö kan du känna dig trygg i våra händer.

Vi försöker alltid att följa upp med kunden under arbetets gång, så att risken för eventuella missförstånd minimeras. En av de policyer som vi tillämpar är att alltid hjälpa kunden så länge som han eller hon vill ha vår hjälp med någonting inom el. Vi kommer aldrig att ge oss innan kunden är helt nöjd eller vill ha mera hjälp av oss.

Genom kvalitativa elinstallationer och arbete inom elservice, så kan man tjäna mycket pengar på smarta och väl utvecklade lösningar. På Günthers Elektriska har vi stor kunskap inom denna typ av arbete. Vi har hjälpt många kunder att optimera sina kostnader inom el. En annan typ av elinstallationer som vi kan hjälpa till med är installationen av en jordfelsbrytare. Detta är en billig livförsäkring.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med arbete inom el. Om du är en privatperson, så finns dessutom möjligheten att nyttja ROT-avdraget. Detta ger dig i skrivande stund möjlighet att dra av 30 procent av arbetskostnaden vid anlitandet av ett företag som vårt. Om det är någonting angående detta som är oklart, så är det bara att du hör av dig till oss, så kan vi berätta mera för dig.