Hiperfloor var succé

Äntligen börjar vi se lite förändringar här i butiken. Renoveringen kommer ett steg närmare färdigt resultat för varje dag, Vi håller tummarna för att öppning kan ske som planerat. Senaste veckan har vi planerat och beställt inredning och det ska bli så kul att se allt på plats.

Igår fixades äntligen betonggolvet med en ytbehandling, det slipades och polerades för att få en fin yta och bättre funktionalitet. Det blev väldigt fint och kommer passa super till vår industriella inredning. Ytbehandlingen kallas HIPERFLOOR, och finns att få i tre olika utföranden beroende på behov. Oavsett val, så ger alla behandlingar ett komplett system för att förhöja skönheten och styrkan men också för att minska underhållsbehovet på golvet.

Detta med produkter som orsakar väldigt lite miljöpåfrestning och avfall. Vilket är något vi på Bondi strävar efter. Så ett stort tack till Inahab Golv för ett fint och effektivt utfört arbete. 

Nästa steg i renoveringsprojektet är att skapa en fondvägg som ska ge den där sista touchen till atmosfären och känslan vi vill ge till våra besökare. Därefter kan vi börja flytta in verksamheten igen. Inför öppningseventet kommer vi ta in anmälningar och eftersom vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Mer info när det närmar sig.

Allt gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published.